Uw huisschilder die u niet in de steek laat

Gaat het om buiten- of binnen schilderwerk, een heel huis of een kamer, reparaties aan kozijnen, wij bieden u de optimale kwaliteit en service en een heldere voorcalculatie zonder achteraf gezeur.

Wij komen eerst vrijblijvend bij u kijken

U heeft een schilder nodig, maar weet niet wat u te wachten staat als het gaat om de hoeveelheid werk. Geen zorgen, wij bieden eerst, geheel vrijblijvend, een heldere aanpak gevolgd door een offerte.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Als wij uw huis met tevredenheid aan u kant hebben verlaten, heeft u er de komende jaren geen omkijken meer na.

Producten

Wij werken alleen maar met hoog kwaliteit producten. Producten die lang meegaan en uw huis de perfecte uitstraling geven. En uiteraard zijn onze schilders ook adequaat opgeleide en gemotiveerde collega's.

Mijn team en ik heten u welkom op onze site.

U heeft waarschijnlijk een schilder nodig (daarom bent u hier beland), maar weet niet wat u te wachten staat als het gaat om de hoeveelheid werk. Geen zorgen, wij bieden eerst, geheel vrijblijvend, een heldere aanpak gevolgd door een ook weer vrijblijvende offerte, zonder daarvoor iets in rekening te brengen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Als wij uw huis met uw tevredenheid hebben verlaten, heeft u er de komende jaren geen omkijken meer na. Ook geven wij per schilder- of reparatieklus een garantie af, u kunt dit in onze voorwaarden kunt lezen.

Wij werken alleen maar met hoog kwaliteit producten. Producten die lang meegaan en uw huis de perfecte uitstraling geven. En uiteraard zijn onze schilders ook adequaat opgeleide en gemotiveerde collega’s.

Vincent van Rijn.

Onze tips voor de doe het zelver

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan svp contact met ons op.

Vincent van Rijn

+31 6 22 234 456

Maandag - vrijdag: 08:00 - 16:00

Email: rvrschilderswerken@gmail.com